wpdesign logo

Overige diensten

website & webshop

START VANDAAG MET WPDESIGN

Creatief

Vernieuwend en creatief webdesign, word online opgemerkt!

Support

Laat geen seconde verloren gaan met de supersnelle support van WPDesign

Overige diensten

Heb je een website of ben je van plan er een op te zetten? Dan weet je als geen ander dat het schrijven van pakkende teksten en het toevoegen van handige integraties van essentieel belang zijn om een succesvolle website te creëren. Maar waar vind je deze? En wat zijn de kosten? Geen zorgen, je hoeft niet verder te zoeken. Hieronder vind je de prijzen voor onze professionele teksten en integraties, waarmee je je website naar een hoger niveau kunt tillen en bezoekers kunt inspireren en overtuigen.

 • Algemene voorwaarden € 550

  Algemene voorwaarden voor je website of webshop, opgesteld door jurist

 • Privacybeleid € 325

  Privacybeleid voor je website of webshop, opgesteld door jurist

 • Extra pagina € 35

  Prijs per extra pagina voor je website of webshop

 • Extra website + domeinnaam € 120

  Als de klant een extra website wilt, dan is dit de extra jaarlijkse kost voor gebruik van onze hosting, aankoop domeinnaam, 2000 Mb opslag

 • SEO Teksten € 0,09

  Prijs per woord

 • Tekst vertaling € 0.12

  Prijs per woord

 • Meertalen module € 450

  Aankoop licentie meertalen module (Eénmalig!). Voeg erna onbeperkt talen toe. Exclusief vertaling

 • B2B module € 550

  Voor een webshop met vele opties voor verkoop van B2B en B2C

 • Nieuwsbrief module € 250

  Verzamel e-mailadressen van klanten en verzend nieuwsbrieven conform de GDPR privacywet

 • Chat module € 75

  Communiceer met bezoekers middels een chatmodule op je website of webshop

 • .Be domeinnaam € 15

  Registratie van een extra .BE domeinnaam

 • .Com domeinnaam € 20

  Registratie van een extra .com domeinnaam

 • Regie freelance € 55,50

  Prijs per uur voor een freelance opdracht

 • Regie vaste klant € 40

  Prijs per uur voor een freelance opdracht

 • Programmatie € 75

  Voor vaste klanten én freelance opdrachten

 • Extra dataruimte € 50

  1024 Mb of 1 Gb

 • Extra dataruimte € 175

  Onbeperkt dataruimte tot 3 websites gerelateerd aan bedrijf

Friends shopping shoes online

Webshop

Of het nu gaat om een compleet nieuwe webshop of een uitbreiding van jouw fysieke zaak, WPDesign heeft de oplossing voor jou! Wij zorgen ervoor dat jouw online business perfect past bij de sfeer van jouw winkel en volledig gebruiksvriendelijk is. Als maatwerk zijn onze webshops allemaal uniek en daarom is het lastig om een exacte prijs te bepalen. Maar wees niet getreurd, neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Word klant bij WPDesign en ervaar het verschil

Mail of Bel Ons voor een vrijbljivende Offerte op Maat

Betrouwbare onderneming

Ben je op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van webdesign? Dan ben je bij WPDesign aan het juiste adres! Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak en luisteren graag naar jouw wensen en ideeën. Het mooie is dat wij ons aanpassen aan jouw agenda. Maak een afspraak bij ons op kantoor, of wij komen naar jou toe. En zelfs als fysieke ontmoetingen even niet mogelijk zijn, hebben wij altijd nog de optie om elkaar via e-mail, Zoom, Teams sessie of telefoon te spreken. Bij WPDesign doen wij er alles aan om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken

Snelle communicatie

Bij onze dienstverlening staat snelheid hoog in het vaandel. Wij begrijpen als geen ander dat onze klanten zo snel mogelijk geholpen willen worden met hun vragen en problemen. Daarom hebben wij ons erop toegelegd om binnen 6 tot 12 uur een antwoord te geven op alle vragen. En op een gewone werkdag proberen wij zelfs binnen het uur of in een aantal minuten te antwoorden – afhankelijk van de drukte. Onze klanten zijn vaak verbaasd over onze reactiesnelheid en dat is iets waar we erg trots op zijn.

Verlenging website

Als eigenaar van een website weet je hoe belangrijk het is om je online platform goed te onderhouden. Het jaarlijkse onderhoud omvat dan ook een uitgebreid pakket aan essentiële services, waaronder een .BE domeinnaam, hosting, e-mail, back-ups, updates van modules én beveiliging. Maar dat is nog niet alles! Jaarlijks ontvang je ook een pro paginabouwer met een waarde van maar liefst € 50 én worden eventuele bugs direct gefixt.

WordPress als basis

Ben je op zoek naar een CMS dat gemakkelijk te gebruiken is? Dan is WordPress misschien wel de oplossing voor jou. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kun je als klant snel aan de slag met het beheren van je website. Bovendien krijg je bij WPDesign niet alleen een login na oplevering, maar ook een handig filmpje met alle nodige informatie. Zo hoef je geen uren te besteden aan het leren van de ins en outs van WordPress en kun je meteen starten met het creëren van jouw online aanwezigheid.