wpdesign logo

FAQ

In 2017 werd WPDesign opgericht door Heino Schietecatte. Dit webdesign bureau heeft als voornaamste doel om kleine, middelgrote KMO bedrijven én particulieren te assisteren bij het creëren van een succesvolle online aanwezigheid, met behulp van gemakkelijk vindbare websites of webshops. Het specialisme van WPDesign ligt in het bouwen van websites en webshops door middel van het gebruik van WordPress-beheersysteem, een van de meest populaire CMS-tools. Daarnaast heeft WPDesign kennis van zaken op het gebied van SEO en grafisch ontwerp, inclusief logo’s en huisstijlen.

WordPress is een onmisbaar CMS-tool voor degenen die snel en nauwkeurig professionele websites willen creëren en beheren. Vanwege de jarenlange ervaring die WPDesign heeft op het gebied van WordPress, zijn ze in staat om in een zeer korte tijd een perfect geoptimaliseerde website te ontwerpen en bouwen.

Naast de technische kennis en deskundigheid, richt WPDesign zich ook op de esthetische kant van websites en webshops. Hun vermogen om prachtige logo’s en huisstijlen te ontwerpen, helpt bij het creëren van een geweldige gebruikerservaring voor gebruikers die op zoek zijn naar informatie of producten op hun website.

Tot slot is WPDesign een expert op het gebied van SEO. Dit betekent dat ze weten hoe ze de websites en webshops van klanten kunnen optimaliseren voor zoekmachines, zodat de website een hogere positie kan innemen in de zoekresultaten.

WPDesign is een professioneel webdesign bureau dat klanten helpt bij het creëren van succesvolle websites en webshops. Dit doen zij door middel van goede communicatie en het gebruik van het populaire WordPress-beheersysteem. Bij deze info zal beschreven worden hoe het eerste contact met WPDesign kan verlopen en welke stappen er worden genomen bij de afhandeling van de website.

Het eerste contact met WPDesign kan plaatsvinden per e-mail, telefonisch of via een afspraak op kantoor. 

Wanneer je een samenwerking wilt aangaan met WPDesign, volgt er een digitale overeenkomst. Deze vul je online in, wanneer WPDesign de digitale overeenkomst terug ontvangt volgt een voorschotfactuur zoals overeengekomen.

  • Starter pakket: Volledige betaling alvorens start werken.
  • Low, Medium, Med+ en High+ budget pakket: 50% voorschotfactuur.
  • Grafisch materiaal: Onmiddellijk volledige betaling alvorens start werken.
  • Webshop: € 250 voorschotfactuur, wanneer betaalplatform Mollie wordt gekoppeld terug voorschotfactuur van € 250, wanneer webshop klaar volgt afrekeningsfactuur en gaat na voldaan factuur de webshop live.

Als voorschotfactuur voldaan is starten we met de opzet van de website (Is er grafisch materiaal besteld, dan doen we dit eerst en erna starten we met de opzet van de website of webshop). Dit kunnen we uiteraard enkel als we voldoende informatie aangeleverd krijgen zoals teksten, afbeeldingen.. Om ervoor te zorgen dat de afhandeling van de website soepel verloopt, vraagt WPDesign de klant om zo snel mogelijk alle benodigde informatie te verstrekken. Dit kan per e-mail, post of USB-stick. Grote bestanden tot 2GB kunnen ook via www.wetransfer.com worden verstuurd. WPDesign houdt tijdens het aanmaken van de website de klant op de hoogte van de werkzaamheden en laat de website eerst “Under construction” weergeven. Op deze manier kan de klant meekijken en de website evalueren.

Bij het bouwen van een website is het van groot belang om te starten bij de opmaak van de homepagina. Deze pagina dient als eerste indruk voor de bezoeker en moet daarom aantrekkelijk ogen. Tijdens het bouwproces wordt de klant nauw betrokken bij de ontwikkelingen van de website. WPDesign houdt tijdens het aanmaken van de website de klant op de hoogte van de werkzaamheden en laat de website eerst “Under construction” weergeven. Op deze manier kan de klant meekijken en de website evalueren. Hierbij wordt gekeken of de klant volledig tevreden is met het resultaat en of alle wensen in acht worden genomen.

Als de homepagina klaar is gaan we over tot de opmaak van de andere pagina’s.

Na goedkeuring én volledige betaling gaat de website online.

Na het live zetten van de website wordt er nog steeds onderhoud gepleegd aan de website. Dit is van groot belang voor het behouden van een goed functionerende website. Daarnaast wordt er gekeken naar de prestaties en beveiliging van de website en wordt er gekeken naar eventuele aanpassingen die aangebracht kunnen worden om de website nog beter te laten functioneren.

Hosting

Als je een webdesign pakket aanschaft, zit daar bij WPDesign een .Be domeinnaam inbegrepen en dit inclusief verlenging. Dit betekent dat je zonder extra kosten gebruik kunt maken van een domeinnaam die gekoppeld is aan de hosting van je website. Het voordeel van zo’n domeinnaam is dat deze ervoor zorgt dat je website beter gevonden wordt en dat bezoekers de site gemakkelijk kunnen onthouden.

Maar wat als je toch liever je eigen domeinnaam wilt kopen? Ook dat is mogelijk bij WPDesign. In dat geval koppelt WPDesign de door jou gekochte domeinnaam aan de hosting. Bovendien krijg je bij de verlenging van je hostingpakket € 15 korting.

Als klant van WPDesign hoef je je geen zorgen te maken over de technische details van hosting. WPDesign zorgt ervoor dat je website veilig, snel en stabiel gehost wordt. Bovendien kun je altijd rekenen op de supportafdeling van WPDesign, zodat je eventuele problemen snel en efficiënt opgelost worden.

In het kort is hosting een belangrijk aspect voor het succes van een website. Door de uitstekende service en support van WPDesign ben je verzekerd van een veilige en stabiele hosting.

Onze hosting staat bij:

Xenius BV
Krijgsbaan 243, 
2070 Zwijndrecht
België
BTW: BE0505.928.838

+32 (0)3 246 47 47
info@xenius.be

Vimexx (Belgisch IP, hosting)
Vondellaan 47,
2332AA Leiden
KVK: 70570078
BTW:NL858378140B01

Zie voor de prijzen deze pagina. Daar vind je bij het pakket de prijs dat je betaald vanaf tweede jaar verlenging.

Na ontvangst van de factuur is het noodzakelijk dat de klant de betaling binnen 15 dagen voldoet via overschrijving. Hierbij staat het rekeningnummer en de mededeling vermeld op de factuur. Het is ontzettend belangrijk dat de klant deze betaaltermijn respecteert.

WPDesign staat bekend om zijn uitgebreide ervaring met WordPress en onze professionele aanpak, waarmee we garanderen dat we een kant-en-klare website kunnen optimaliseren. We nemen de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de lay-out, inhoud en afbeeldingen die door jou worden aangeleverd, correct worden geïnstalleerd en zonder problemen werken.

We streven naar tevredenheid van onze klanten, daarom bieden we minimaal 1 tot 2 revisies binnen een maand na oplevering, afhankelijk van het pakket dat je kiest, zodat eventuele wijzigingen kunnen worden doorgegeven en aangebracht.

Bij een ontwerp van een logo of drukwerk, bekijken we eerst hoe de huisstijl moet worden opgemaakt, en werken we vervolgens aan een voorstel dat we blijven aanpassen tot je tevreden bent.

Bij een SEO-pakket is het belangrijk om te weten dat hoewel we garant staan voor hogere rankings (posities), we geen garantie kunnen geven voor een top 5. Dit komt doordat we afhankelijk zijn van het algoritme van Google en we niet weten wat de concurrentie inhoudt. Het kan soms maanden duren voordat een trefwoord op de eerste pagina van Google verschijnt. Bovendien is de investering die je doet ook bepalend voor het resultaat.

Al met al garandeert WPDesign een professionele werking en een kwalitatief hoogwaardig resultaat. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en we zijn gepassioneerd over ons werk.

-Domeinnaam .Be
-Pro paginabouwer module t.w.v. € 50 per jaar.
-Hosting (Dataruimte of opslag afhankelijk van pakket) Zie pagina prijzen.
-Beveiliging
-Updates van modules in website of webshop
-E-mail IMAP, incl. cloud.
-Bug fixes

Een hosting is een service die wordt aangeboden door webdesign bedrijven om websites, webshops en e-mail te hosten. Dit houdt in dat een webdesign bedrijf de nodige instellingen configureert om de website en e-mail goed te laten functioneren op een server die toegankelijk is via internet.

Het hebben van een website is van essentieel belang voor bedrijven van elke omvang en daarom is het belangrijk om een hosting te hebben waarop de website kan worden gehost. Een hosting stelt een bedrijf in staat om zijn website toegankelijk te maken voor klanten en potentiële klanten. Het biedt een platform om producten en diensten te promoten en informatie te verstrekken over het bedrijf.

Een website die wordt gehost op een professionele hosting service moet goed worden geconfigureerd. Dit betekent dat de benodigde instellingen moeten worden geconfigureerd om de website optimaal te laten functioneren. Dit is waar het webdesign bedrijf een belangrijke rol speelt. Het webdesign bedrijf kan instellingen configureren zoals de DNS-records en de serverinstellingen om ervoor te zorgen dat de website soepel functioneert.

Een hosting biedt ook de mogelijkheid om e-mails te hosten voor het bedrijf. Dit maakt het mogelijk om e-mails te hebben die zijn gekoppeld aan het domein van het bedrijf, als voorbeeld info@wpdesign.be. Dit biedt een professionele uitstraling naar klanten en potentiële klanten. Het hebben van een e-mailadres dat is gekoppeld aan het domein van het bedrijf is ook handig om het beheren van de e-mailaccounts te centraliseren in een e-mailprogramma zoals Outlook en om verwarring te voorkomen.

Steeds meer mensen maken gebruik van verschillende apparaten om toegang te krijgen tot hun website. Of het nu via een smartphone, pc of tablet is, een klant kan het beheersysteem van zijn website gemakkelijk bereiken via een link zoals www.mijnwebsite.be/inloggen111

Naast deze basisfuncties biedt het beheersysteem van een website doorgaans ook eventuele extra opties, zoals een kalender, evenementen en contactformulieren. Deze opties zijn eveneens toegankelijk via de link van het beheersysteem.

Daarnaast zijn sommige instellingen om veiligheidsredenen onbereikbaar voor de klant. Plugins en andere belangrijke instellingen worden door WPDesign up-to-date gehouden. Dit betekent dat de klant hier geen tijd of werk in hoeft te investeren. Er wordt echter wel altijd benadrukt dat de klant een sterk wachtwoord moet gebruiken voor de beveiliging van zijn website.

Het aanmaken van een sterk wachtwoord kan op eenvoudige wijze worden gedaan via deze website. Daarnaast biedt WPDesign via een support portaal verschillende filmpjes en documentatie aan waarin meer uitleg wordt gegeven over het gebruik van het beheersysteem. De klant heeft op deze manier altijd de juiste informatie bij de hand.

Heino Schietecatte

Ik ben Zaakvoerder Heino Schietecatte, geboren in 1981. Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee kinderen. Naast mijn werk als webdesigner heb ik verschillende hobby’s, waaronder computeren, fitnessen, zwemmen en wandelen samen met mijn gezin en onze honden.

In 2013 begon ik mijn eigen bedrijf, genaamd SB Company. Hier heb ik veel geleerd over marketing en webdesign. Na vier jaar besloot ik om me volledig te richten op webdesign en sindsdien ben ik hier zo goed als 100% mee bezig.

Als webdesigner werk ik professioneel en heb ik veel oog voor detail. Mijn klanten weten dat ik in de werkweek altijd voor hen klaarsta en het beste advies op maat geef. Ik ga geen uitdaging uit de weg en ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn werk te verbeteren. Kortom, webdesign is mijn passie en ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.