wpdesign logo

Webdesign

webdesign

Maak indruk met onze aantrekkelijke website & webshops

“There are three responses to a piece of design
- Yes, No, and WOW! Wow is the one to aim for.”

onbeperkt

Mogelijkheden

WordPress

In onze werkzaamheden maken we gebruik van het CMS WordPress. Dit systeem is zeer toegankelijk en als klant heb je de mogelijkheid om zelf als beheerder in te loggen en aanpassingen te maken aan pagina's en berichten. Een handige tool die wij gebruiken is de paginabouwer Elementor Pro, welke het eenvoudig maakt om pagina's aan te passen.

E-mail service

Een website of webwinkel zonder e-mailaccount is onmisbaar. Wij bieden een professioneel e-mailaccount aan dat verbinding maakt via IMAP. Je hebt de keuze om het zelf in te stellen of wij kunnen dit voor jou doen.

Uitbreidingen

Het is mogelijk om op elk moment een verzoek in te dienen om je website of webshop op maat uit te breiden met integraties. Voorbeelden zijn onder andere, een reserveringsprogramma om klanten en bezoekers afspraken te laten maken via de website, een feedbacksysteem waar klanten beoordelingen kunnen achterlaten over de diensten die je aanbiedt, een chatmodule waarmee klanten live contact met jou kunnen opnemen, een pop-up voor een nieuwsbrief om e-mailadressen te verzamelen enz... Bij elke aanvraag zoeken we naar de best mogelijke oplossing.

Google connecties

We bieden de mogelijkheid om een koppeling te maken met verschillende diensten op aanvraag, zoals Google Analytics en Google Webmaster Tools, Facebook pixel, en zoveel meer.

Blog

Standaard heeft WordPress een blogfunctie waarmee je periodiek iets kunt publiceren over jouw vakgebied, portfolio of het laatste nieuws. Google indexeert dit, zodat je op den duur meer bezoekers krijgt op je website.

Onepager

Af en toe geven klanten de voorkeur aan een onepager, wat betekent dat er slechts één website is met één pagina en een menustructuur. Als je op een link in het menu klikt, blijf je op dezelfde pagina en scroll je naar beneden naar de juiste info.

Programmatie

We hebben een programmeur beschikbaar om de meest uitdagende taken uit te voeren, van het koppelen van API's tot het programmeren van websites en webshops, automatisering van bepaalde projecten, cronjobs, instellen van databases, enzovoort.

Webshop

Tegenwoordig zijn webshops onmisbaar geworden. Ze zijn perfect om bezoekers te laten kennismaken met je producten en om bestellingen te plaatsen. Een succesvol bedrijf hangt af van een goede webshop. Wij hebben veel expertise in het creëren van veilige en gebruiksvriendelijke webshops die gemakkelijk te beheren zijn.

SEO

We zorgen ervoor dat jouw website ontdekt wordt. Het gebruik van een CMS beheersysteem met een blog en social media verbinding kan helpen om hoger te komen in Google's zoekresultaten.

Word klant bij WPDesign en ervaar het verschil

Mail of Bel Ons voor een vrijblijvende Offerte op Maat